Ασκήσεις του φιδιού (για σφριγηλούς γλουτούς)

Oι ασκήσεις του φιδιού είναι ένας μοναδικός συνδυασμός χορού και σωματικών ασκήσεων που βοηθούν το σώμα να μεταμορφωθεί χωρίς καμία υπερβολή σε “φιδίσιο”!

Αυτό γίνεται χάρη στις ιδιαίτερες τεχνικές που χρησιμοποιούνται οι οποίες δεν απαιτούν πολύ χρόνο εκμάθησης και μπορούν να δώσουν στο σώμα μία εντελώς διαφορετική εικόνα με ιδιαίτερη επίδραση στην σφρυγιλότητα και καμπυλότητα των γλουτών.

Παράλληλα οι ασκήσεις που στηρίζονται στις αρχές της Κοσμικής Βιοδυναμικής έχουν τεράστια πλεονεκτήματα αφού συμβάλουν στην άντληση ψυχοσωματικής ενέργειας με υπερφυσικές προεκτάσεις που δε μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Για την εκτέλεση των συγκεκριμένων ασκήσεων δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ηλικίας,βάρους ή σωματικής φόρμας.

Όποιος ξεκινάει τις συγκεκριμένες ασκήσεις παθαίνει κυριολεκτικά “εθισμό” και δε θέλει να σταματήσει καθώς η τελική αίσθηση είναι μεθυστική και η ενέργεια που περικλείεσαι αφάνταστη!

Τις ασκήσεις αυτές ενθαρύνεστε να τις κάνετε και με τον σύντροφό σας καθόσον μπορείτε να νιώσετε προτόγνωρες εμπειρίες μέσα από την διαδικασία του φιδοαγγίγματος!
Πάντως ειλικρινά ούτε εγω γνωρίζω τα όρια της ευχαρίστησης και των θετικών αποτελεσμάτων που μπορεί να γνωρίσει κάποιος με τις ασκήσεις γι’αυτό αφηνω σε σας να τα ανακαλύψετε!

Δείτε ένα βίντεο με τις Ασκήσεις του Φιδιού εδώ

Comments are closed