Ασκήσεις εμπνευσμένες απo τα ζώα

animals-07.11.2011

Οι ασκήσεις αυτές μιμούνται τις κινήσεις των ζώων και ίσως είναι το καλύτερο είδος προπόνησης γιατί μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά το σώμα μας για την εκγύμναση μας.

Σκεφτείτε την αντοχή ενός τίγρη που μπορεί να καλύψεί πάνω από 100 τετραγωνικά μίλια την ημέρα ,τη δύναμη που έχει ένας γορίλας που είναι από 5 έως 20 φορές δυνατότερος του ανθρώπου, την ταχύτητα ενός τσίτα που μπορεί να τρέχει πάνω από 70 χιλ την ώρα.

Ωστόσο κανένα από αυτά τα ζώα δεν θα τα δείτε να πηγαίνουν σε γυμναστήριο, να κάνουν διάδρομο ή να σηκώνουν βάρη γιατί προτιμούν το “φυσικό γυμναστήριο”!

Ποιο είναι το μυστικό τους;

“Μυστικό είναι ότι η μητέρα φύση εκπαιδεύει φυσικά”

Χρησιμοποιώντας ως μόνο εφόδιο το σώμα μας ως σύνολο, μπορούμε να πετύχουμε ομοιόμορφη διάπλαση, αύξηση της σωματικής μας δύναμης, της φυσικής μας κατάστασης και όλα αυτά μέσα σε μία απόλυτη ισορροπία και αρμονία χωρίς να κινδυνεύουμε από τραυματισμούς ή από δυσανάλογη ανάπτυξη των μυών.

Ποια είναι τα οφέλη όταν ασκείστε όπως ένα ζώο;

  • Όταν εκπαιδεύεται όλο το σώμα σαν ενιαία μονάδα χρησιμοποιείτε όλους τους μύες σας και αυτό μεγιστοποιεί τις καύσεις και την απώλεια λίπους.
  • Θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο δεδομένου ότι οι ασκήσεις που χρειάζεστε για μία πλήρη ημερήσια προπόνηση δεν ξεπερνούν τα 10 λεπτά ημερησίως.
  • Λέτε αντίο στις ακριβές εγγραφές των γυμναστηρίων χωρίς να αναφέρω μετακινήσεις ,έξοδα για ρούχα κλπ.
  • Η προπόνηση επίσης εμπνευσμένη από τα ζώα είναι πάρα πολύ διασκεδαστική και ψυχαγωγική. Θα αισθανθείτε σα να είστε παιδί!
  • Οι γυναίκες θα αποκτήσουν fit και σέξι εμφάνιση αξιοπρόσεκτη σε όλους!
  • Οι άντρες θα ανακαλύψουν τι σημαίνει ομορφότερο μυϊκό σύστημα και πραγματική φυσική κατάσταση!
  • Τα παιδιά θα ξετρελαθούν γυμνάζοντας το σώμα τους μέσα από το παιγνίδι!

Δείτε εδώ ένα βίντεο με “Ασκήσεις εμπνευσμένες από τα ζώα”

animal-1

Comments are closed