Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αμφιλοχία. Είχα την τύχη οι γονείς μου να αντιληφθούν από πολύ μικρή ηλικία την αγάπη μου και την κλίση μου στον αθλητισμό και να είναι δίπλα μου σε κάθε απόφασή μου να δοκιμάζω διαφορετικούς τρόπους άθλησης.

Σπούδασα στo Πανεπιστήμιο Αθηνών(ΤΕΦΑΑ) και παράλληλα σε ιδιωτικές σχολές YOGA, PILATES, DANCE AEROBIC INSTRUCTOR και TAE BO DIPLOME και ψυχολογία.

Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Physical & Health Education.

Έχω συνεργαστεί με τα πιο γνωστά γυμναστήρια της Αθήνας όπως το Ηolmes, JOE WEIDER, Hercules κλπ., και διαθέτω μεγάλη εμπειρία στο Personal training.

Έχω συμμετάσχει σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών των καναλιών (Αlpha,Mega,Star,Antenna κλπ καθώς και σε ραδιοφωνικές εκπομπές (Αlpha, παραπολιτικά).

Συμμετείχα σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια γυμναστικής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό καθώς και σε διδακτορική διατριβή με θέμα “η επίδραση της ψυχολογίας των αθλητών στις επιδόσεις τους”.

Το 2012 δημιουργήθηκε το πρώτο ηλεκτρονικό γυμναστήριο στην Ελλάδα και το 2014 έγινε πραγματικότητα η ιδέα του GYMAGINARIO με τη δημιουργία ενός πολύ όμορφου χώρου άθλησης, που σκοπό έχει να παρέχει ειδικά σχεδιασμένα, πρωτοποριακά και εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα προγράμματα γυμναστικής τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Το ίδιο έτος πραγματοποιήθηκε άλλο ένα όνειρο η δημιουργία της CP Collection.

Η CP Collection “ερωτεύεται” να δημιουργεί absolutely χειροποίητα γυναικεία μαγιό και κολάν, που φέρουν στην “ούγια” και όχι μόνο το σύνθημα που μας εμπνέει «Different beyond sexy».

Σήμερα, αν και ο αριθμός των δραστηριοτήτων μου έχει αυξηθεί υπερβολικά, συνεχίζω με τον ίδιο ενθουσιασμό να νιώθω έντονα την ανάγκη δημιουργίας νέων τρόπων εκγύμνασης  που θα εμπνέουν και θα προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο στο μαγικό κόσμο της γυμναστικής.

Στόχος μου, να βάλω το λιθαράκι μου έτσι ώστε κάποια στιγμή όλος ο κόσμος, ανεξαρτήτου ηλικίας, ν΄ αντιλαμβάνεται τη γυμναστική ως τρόπο ζωής και ως αναγκαίο μέσο που θα τον βοηθήσει σωματικά και πνευματικά να παλέψει και να κατακτήσει τα όνειρά του.

Comments are closed